• YHDISTYS

Lyhyesti

Pro Iniö -yhdistys on perustettu tavoitteenaan toimia elävän ja ympärivuotisen Iniön tulevaisuuden puolesta – yhdessä paikallisten, osavuosiasukkaiden, yhdistysten ja yritysten kanssa.

Iniö tulee aina olemaan kartallamme, mutta varmistaaksemme toimivan päivähoidon, koulun, vanhustenhoidon, terveyspalvelut ja muut peruspalvelut on perustettu Pro Iniö -yhdistys. Tavoitteenamme on lisätä lapsiperheiden muuttoa Iniöön ja tukea nuorten ja nuorten aikuisten jäämistä Iniöön tulevaisuudessa.

Yhdistys järjestää tapahtumia, myy viirejä ja karttamerkkejä Nomadissa, sekä vastaanottaa lahjoituksia, jotta saavuttaisimme erään tärkeän päämäärän – saada palkattua Iniölle oma markkinoija, joka keskittyy mainostamaan Iniön ihanuuksia.

Täältä löydät yhdistyksen suomennetut säännöt. Koska yhdistyksen rekisteröinti- ja pöytäkirjakieli on ruotsi, on ruotsinkielinen dokumentti virallinen, ja tämä vain käännös.

Säännöt

Pro Iniö Hallitus 2021 – 2022

Puheenjohtaja: Rolf Laurén

Hallituksen jäsenet (mandaattiaika):
Riitta Seppälä (vpj.) (2 vuosi)
Elisabeth Dahla (siht.) (1 vuosi)
Barbro Lindholm (1 vuosi)
Jukka Pakarinen (1 vuosi)
Elisabeth Dahla (2 vuotta)
Seppo Bruun (2 vuotta)
Rosanna Blomster (2 vuotta)

Varajäsenet (mandaattiaika):
Elina Rankio (rahastonhoitotehtävä) (1 vuosi)
Harri Markkula (2 vuotta)

Tiedustelut: 
info@proinio.fi

Viiri ja nomadi

Viiri:


Uuden Iniön viirin pohjana on ruotsinkielisten suomalaisten isännänviiri ja Iniön kotiseutuvaakuna. Iniön viiri muotoiltiin heraldisilla säännöillä uutukaiseen malliin. Viirissä on käytetty Iniön kotiseutuvaakunan verkkokuvioita yläosassa, alaosan raita viittaa I-kirjaimeen ja värit ruotsinkielisten suomalaisten isännänviiriin. Värit ovat yhtenevät molemmissa osissa.

Verkkokuvio muistuttaa Iniölle tärkeästä vanhasta elinkeinosta, kalastuksesta.
Nykyhetkeen sovellettuna verkkokuvio ilmentää ihmisten, yhdistysten ja yritysten välistä yhteistyötä Iniössä. Verkostoituminen kasvattaa yhteistyötä, ja siksi uusi viiri sopii symboliksi Iniölle.

Viiri maksaa 70 €, ja sen voi tilata osoitteesta: info@proiniö.fi

Nomadi:


KyläNomadi on kiva reissukaveri, joka auttaa löytämään uutta ja sen kanssa pysyt aina kartalla. Tutustu mobiilireittien opastuksella kylien tarinoihin ja paikallisiin palveluihin. Perehdy luontoon, kulttuuriin ja historiaan.

Mobiiliappi tarjoaa sinulle maksutonta ajantasaista tietoa vuodesta toiseen. Nähdäksesi reitit mobiililaitteeltasi, tarvitset Nomadi-sovelluksen, jonka voit ladata mobiilikaupastasi.

Iniö-reitin löydät hakusanalla Iniö tai kun olet Iniössä, löydät reitin myös ’Tässä ja nyt’ listasta. Voit myös jättää terveisesi reitin kommenttiosioon, tai laittaa vaikka selfien reitiltä, niin seuraava nomadilainen pääsee seuraamaan tassunjälkiäsi.

Jos haluat lisätä Iniöläisen paikkamerkin Nomadiin, ota yhteyttä: info@proinio.fi. Paikkamerkin rekisteröinti ja luominen maksaa 50 € / merkki, ja vuosimaksu on 50 € / merkki.

Toimintakertomukset

Täällä voit lukea yhdistyksen toimintakertomuksia ja tutustua vuosikokouspöytäkirjoihin (ruotsiksi):

Säännöt

Verksamhetsberättelse2017

Verksamhetsberättelse2018

Verksamhetsberättelse2019

Verksamhetsberättelse2020

Årsmöte2018

Årsmöte2019

Årsmöte2020

Liity jäseneksi

Jäsenmaksu on 10 €, ja voit myös tukea yhdistystä kannatusjäsenenä, esimerkiksi 50 €:lla. Jos haluat liittyä jäseneksi, täytä lomake: